Hakkımızda

Biz kimiz ?

Merhaba ben limonblog.com yöneticisi İbrahim. Uzun yıllardır blog tutan birisi olarak yeni bir maceraya atılmanı heyecanı ile sizlerin karşısındayım. Yıllardır doğru bilgiyi savunan ve özügn makalelerin gücüne inanan biri olarak size sadece şunu söylemek istiyorum; limonblog.com sizler için gümbür gümdür geliyor.

Ne yapacağız ?

Limonblog.com üzerinde her gün en değerli ve en çok merak edilen içeriklerin listelendiğini göreceksiniz. Mesela örnek ver dediğinizi duyar gibiyim.Tabi örnek verelim ; 2021 en çok tercih edilen hosting şirketleri yada en iyi domain firmaları gibi niche konular olacak sitemizde.

Ne kadar buradasınız ?

Biz aslında hiç gitmedik.Sadece isim değiştirdik diyelim. Daha önce çok farklı domainler ile süper işlere imza attık.Ancak her projede olduğu gibi doyumluk sınırına geldiğimizde projelerimizi devir ettik.Şimdi  limonblog.com ile yeni bir maceraya atılıyoruz.

Sitemizde bulunan tüm içeriklerin özgün olacağına , her makalemizin merak edilen konular üzerine olacağına ve asla sizleri bilgisiz bırakmayacağımıza söz veriyoruz.

limonlu günler 😉

Başa dön tuşu