Sağlık

Netflix’ten aylık 35 tl’ye yararlanabilirsiniz

Netflix Fiyatları

Netflix’ten aylık 35 tl’ye nasıl yararlanabilirim ?Netflix’den yararlanma ücretleri aylık olarak bakıldığında 63.99 tl ve 130.99 tl arasında değişen maliyetlere sahiptir.Ben 2. planı kullanıyorum normalde bana çıkan fatura her ay 69.99 tl şeklinde oluyor.Böyle bir paket yok ama sebebini bilmediğim şekilde fiyat bu şekilde çıkıyor.Fakat ben nays ile % 50 iade alıyorum.Bunu sizde yapabilirsiniz.Netflix’i 1-4 kişi arasında kullanabilirsiniz.İlk planı bildiğim kadarıyla tek kişi kullanabiliyor.Aşağıda nays’a nasıl kaydolacağınızı anlatacağım.Nays gayet güvenli bir uygulama olup işbankasına aittir.Ayrıca nays ile para kazanmanız da mümkündür.

Netflix ile neler izleyebilirim ?

  • Uzun filmler
  • Belgeseller
  • Diziler

Peki çocukların netflix izlemesi uygun mu ?

Netflix’de çocuklar için uygun filmlerde bulunmaktadır.Bunun dışında ebeveyn kontrolüyle çocuklarınızın yaş grubuna göre yaş kısıtlaması yapabilirsiniz.Çocuklarınızın görmesini istemediğiniz içerikleri de engelleme şansınız bulunmaktadır.

Nays ile netflix’den yarı fiyatına nasıl yararlanırım ?

Öncelikle nays’a bu link üzerinden cep telefonundan üye olunuz. Sonrasında nays’a 100 tl para atınız ve sanal nays’ın sanal kartını kullanarak netflix ödemesi yapınız.Sonrasında netflix’in normal seçtiğiniz planın ücreti sizden çekilecek.2 gün sonra yarısı iade yapılacak ve gelen parayı banka hesabınıza çekebilecek ve kullanabileceksiniz.Size önerim nays kaydı sonrası işbankasına kaydınızı yapmanızdır.İş bankasına kaydolduğunuz ve vadesiz hesabını kullandığınız takdirde kazı kazan ile para kazanabileceksiniz.

nays ile indirim kazan
nays ile indirim kazan

 

Görüldüğü gibi dijital platformlarda nays ile %50 indirim kazanabileceğiniz burada nays’ın ekranında görülmektedir.Bunun dışında nays’ın sanal kartı ile yaptığınız yemeksepeti alışverişlerinde ertesi gün %10 iade gelmektedir.Aldığınız iadeyi de banka kartınıza çekebiliyorsunuz.Dediğim gibi işbankası müşteri olduğunuz takdirde her gelen parayı banka hesabınıza sıkıntısız çekebiliyorsunuz.

İşbankası müşterisi olmak da artık oldukça kolay.Online olarak işbanka kaydolup hesap kartını kullanabilirsiniz.Son olarak sorulacak sorulardan biri de nays ücretli mi sorusudur ? Nays tamamen ücretsiz bir uygulamadır ve işbankası güvencesindedir.Birçok özelliğe sahiptir.Bir sonraki konumuzda nays ile ilgili detaylı bilgiler vereceğiz.

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu