Wordpress

Saba tv kimin,Saba tv üretim yeri neresi

Piyasadaki rakip firmalara göre hayli uygun fiyatlarla satılan Saba televizyon markası için giderek artan bir ilgi göze çarpıyor. Bilindik markaların muadil ürünlerine göre yarı yarıya gibi fiyatlarla satılması nedeniyle sık tercih edilir hale geldi. Yeni evlenenler, evini yenileyenler veya sadece televizyon almak isteyenlerin yöneldiği marka hakkında merak edilen bir soru daha var. Bu kadar ucuz fiyatları olan Saba TV Kimin markası sorusu sıkça sorulur hale gelmiştir. Şimdi bu soruya yanıt arayalım.

Sektörde sunduğu fiyatlara bakıldığında bir fiyat/performans ürünü olarak göze çarpan Saba TV’nin hangi ülkeye veya şirkete ait olduğu pek bilinmiyor. Ayrıca bu konuda çok farklı spekülasyonlar mevcut. Bizler Saba TV kimin konusunda kapsamlı bir araştırma yaparak bu yazıyı sizler için hazırladık. Saba TV hakkında merak edilen pek çok soruyu da yazının devamında cevaplıyoruz.

Saba TV Kimin?

Öncelikle yazımızın açılış konusunda başlayalım. Saba TV kimin sorusunun yanıtı hiç tahmin edilmeyecek türdendir. Yerli bir marka olan Saba TV’nin sahibi Mehmet Atmaca’dır. Kendi ismini taşıyan Elektronik firmasıyla birlikte ürettiği televizyonları tüm Türkiye’ye satar hale gelmiştir. Atmaca’nın 1989 yılında kurduğu elektronik şirketi, günümüzde LCD ve LED televizyonlar satıyor.

Sunduğu fiyatlar nedeniyle de gün geçtikçe  daha çok tercih edilmeye başlanıyor.

Saba TV Nerede Üretiliyor?

Almak isteyen herkesin merak ettiği bir başka soru da Saba TV nerede üretiliyor üzerinedir. Mehmet Atmaca Elektronik’in üretim yerinin İstanbul ilinde olduğu bilinmektedir. Ülkemizin sanayi devi istanbul aynı zamanda bir yerli televizyon markasına da ev sahipliği yapıyor.

Saba TV Fiyatları

Belki de ismini ilk kez duyanlar vardır. Saba TV fiyatları konusunda da biraz bilgi vererek bilmeyenler için bu ürünü biraz tanıtmış olalım. Her ne kadar yerli bir marka olsa da, televizyon iç parçaları yurt dışından gelebilmektedir. Bu nedenle de döviz kuru fiyatlar üzerinde doğrudan etkilidir. Saba televizyon markasının fiyatlarıyla ilgili TL bazında bir fiyat aralığı vermek çok uzun ömürlü bir yanıt olmayacaktır.

Artan kur fiyatları, enflasyon gibi nedenle şimdi vereceğimiz fiyat 6 ay sonra çok farklı yerlerde olabilir. Bu nedenle dolar bazında bir fiyat aralığı verilebilir. Saba TV fiyatları 2023 yılı için 125$ ile 450$ aralığında gezmektedir. Bunun TL Karşılığı da 2.500 TL ile 10 Bin TL gibi bir aralığa karşılık gelmektedir. Elbette bu fiyat üzerinde televizyonun ekran boyutu, inceliği ve görüntü kalitesi de büyük etkiye sahiptir.

Saba TV Servisi

Her elektronik cihazda olduğu gibi televizyon alırken de servisi olup olmadığını bilmek önemlidir. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki her elektronik cihaz gibi Saba TV servisi de yeterli miktarda vardır. Elbette ulusal çapta satış yapan bir firma olmadığı için her yerde bulmak zor olabilir. Ancak İstanbul ve Ankara gibi illerimizde garanti kapsamında servise televizyon göndermek mümkündür. Farklı illerde oturan kişiler ise yine kargoyla cihazlarını gönderip, yine kargoyla geri teslim alabilirler.

Saba TV Yetkili Servisleri

81 vilayete sahip olan ülkemizde Saba TV yetkili servisleri henüz o kadar geniş bir hizmet ağına ulaşmadı. Bununla birlikte İstanbul ve Ankara illerinde verilen servislerde tüm Türkiye’den gelen cihazlara bakılmaktadır. Garanti veya garanti dışı tüm Saba televizyonların tamiri buralarda yapılabilmektedir. Bunun için bir alt başlıkta belirtilen müşteri hizmetlerini arayarak servis için kargo bilgisi istemektir.

Saba TV Müşteri Hizmetleri

Küçük veya büyük çeşitli illere hizmet veren bir firmanın elbette bir çağrı merkezi olmalıdır. Saba TV müşteri hizmetleri de telefon aracılığıyla ulaşılabilir durumdadır. Bunun için 0212 861 05 05 no’lu telefon aranabilir. Kurumsal bir firma olmadığı için 0850 ile başlayan bir numarası henüz yoktur. Telefon numarasından da belli olacağı üzere firmanın servisi İstanbul ilinde hizmet vermektedir.

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu