Wordpress

Yemeksepeti Önceki Siparişleri Silme

Her geçen gün daha sık kullandığımız yemeksepeti uygulamasında geçmiş tarihlere ait pek çok sipariş birikiyor. Amaç olarak bakıldığında bu siparişlerin kayıtlı olması bizim işimize geliyor. Çünkü uygulama, hatırlama özelliği sayesinde benzer siparişler oluşturmamıza yardımcı oluyor. Aynı zamanda puan biriktirerek bazı yemeklerimizi bedava getirebiliyoruz. Buna rağmen yemeksepeti önceki siparişleri silme işlemini araştırıyorsanız yazının devamını okumanız gerekiyor.

Çeşitli nedenlerle eski siparişlerimizi silmek isteyebiliriz. Bu bazen romantik bir ayrılık, bazen de hayat tarzının değişikliği olabilir. Sebebi ne olursa olsun yemeksepeti önceki siparişleri silme işlemine ihtiyaç duyuyorsanız birkaç farklı seçenek sunacağız. Ancak bu seçeneklerde siparişleri silme konusu maalesef yer almayacak. Bunun yerine farklı çözümlere yönelmeniz gerekecek.s

Yemeksepeti Önceki Siparişleri Silme

Online olarak birkaç tıklamayla verdiğimiz siparişlerinizi hesabınızın geçmişinden silmek mi istiyorsunuz? O zaman yemeksepeti önceki siparişleri silme konusundaki önerilerimize bir bakın. Öncelikle bunun çok mümkün olmadığını belirtmek gerekir. Yemek sepeti bunu kullanıcı deneyimini artırmak adına yapıyor. Eski kayıtları tutarak hem puan biriktirmenizi sağlıyor hem de size uygun önerileri daha hızlı bulmanızı sağlıyor. Ayrıca daha önce verdiğiniz siparişlere uygun olarak tanımlanan indirimlerden de anında haberdar olabiliyorsunuz. Tüm bunlara rağmen silme işlemi yapmak istiyorsanız o zaman yeni bir hesap açmanız gerekecektir.

Bunun için farklı bir telefon numarası ve eposta adresiyle kayıt olabilirsiniz. Eğer farklı bir numaranız yoksa o zaman da internet üzerinde satılan tek kullanımlık numaralara başvurabilirsiniz. Online olarak kullanılan bu numaralar uygun fiyatlara alınabiliyor. Sms onay işlemini yaptıktan sonra numara kendiliğinden iptal oluyor ve siz de yeni yemeksepeti hesabınıza kavuşmuş oluyorsunuz. Böylelikle eski siparişlerinizde eski hesapta kalmış oluyor.

Yemeksepeti Sipariş Geçmişi Silme

Yeni hesap açmanın haricinde yemeksepeti sipariş geçmişi silme için farklı bir öneri bulamıyoruz.  Mevcut hesabınızı kullanmak istiyorsanız mecburen eski siparişleriniz hesapta görünecektir. Bununla birlikte yeni bir hesaba geçerek eski siparişlerinizi artık herkes için görünmez hale getirebilirsiniz. Bunlar sadece yemeksepeti kayıtlarında tutulur ve sizin veya arkadaşlarınızın karşısına çıkmaz.

Bunun için de sanal numaralar kullanabileceğinizi zaten belirtmiştik. Yemeksepeti sipariş geçmişi silme konusunda farklı bir alternatif bulunmuyor. Eğer yeni bir hesap açmak da sizin için tatmin edici değilse o halde yeni hesabı açmadan önce yemeksepeti hesap silme hususuna başvurabilirsiniz.

Yemeksepeti Hesap Silme

Kalıcı bir çözüm olarak hesap silme düşünülebilir. Böylelikle artık eski siparişlerinizle hiçbir bağınız kalmamış oluyor. Bundan sonra uygulamayı silebilir veya farklı bir email ve telefon numarasıyla yeniden kayıt olabilirsiniz. Yemeksepeti hesap silme işlemi için birkaç farklı yol bulunmaktadır. Öncelikle uygulama üzerindeki İletişim sekmesinden mail adresini kopyalayarak mail atabilirsiniz.

Siz bilseniz de bilmeseniz de telefonlarınızda mutlaka bir email adresi kayıtlıdır. Android telefonların tümü Gmail hesapları üzerine kuruludur. Gmail uygulamasını açarak mail adresini kopyalayın ve hesabınızı kapatmak istediğinizi belirten bir mail atın.

Eğer mail atmak zor geliyorsa da yemeksepeti hesap silme için çağrı merkezini arayabilirsiniz. Bunun için aramanız gereken numara ise +90 212 359 18 00 olacaktır. Buradaki personelin verdiği yönergeleri izleyerek birkaç dakikada hesabınızı kapatabilirsiniz.

Yemeksepeti Hesap Silme

Bir diğer seçenek olarak da uygulama içi butonlar bulunuyor. Yemeksepeti hesap silme için yapabileceğiniz bir diğer yol ise uygulamayı açtıktan sonra Canlı Destek’e bağlanmanızdır. Hem bilgisayardan hem telefondan hem de tabletlerden bağlanılabiliyor. Buradaki yapay zekaya yemeksepeti hesap silme komutu gönderirseniz sizi müşteri temsilcisine yazılı olarak bağlayacaktır.

Burada nedenleriyle birlikte hesap silme talebinizi iletmeniz halinde onayınızla birlikte hesabınız kapatılarak silinecektir.

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu