Sağlık

Netflix’te izleme geçmişine nasıl bakılır?

Netflix’te izleme geçmişine nasıl bakılır? , Netflix’te izlediğim filmleri ve dizileri nasıl görürüm gibi sorular bize gelmekte.Bizde kısaca anlatalım dedik.Biliyorsunuz Netflix şu an en popüler film ve dizi izleme platformlarından birisi.Bu zamana kadar hangi filmi ve diziyi izlediğinizi görebilmek için öncelikle netflix hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir.

Netflix’te izlediğim film ve dizi geçmişini nasıl görürüm ?

  • Öncelikle www.netflix.com sitesine tıklayarak üye mail ve şifrenizle sisteme giriş yapın.
  • Ardından kendi profilinize girin.Başkasının profil bilgilerine girerek de onun hangi dizi ve filmleri izlediğini görebilmeniz mümkün.
  • Sonrasında https://www.netflix.com/viewingactivity bu linke tıklayın.
  • Kendi hesabıma girdiğim zaman aşağıdaki gibi bir liste karşıma çıktı.Gördüğünüz gibi tarih ile birlikte hangi gün ve ne zaman hangi filmi veya diziyi izlemişiz görebiliyoruz.

 

Not : Burada dikkat etmeniz gereken şey hesabınıza giriş yapmış olmanızdır.Hesabınıza netflix.com üzerinden giriş yapmazsanız en son aşamada verdiğimiz linke tıklasanız dahi listeyi göremezsiniz.Herkese iyi seyirler dileriz.

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu