Sağlık

Şeker Düşüren Şifalı Bitkiler Nelerdir?

Şeker hastalığı henüz çare bulunamamış olmasından dolayı, pençesine düşen kişileri ömürleri boyunca rahatsız eden bir hastalıktır. Modern tıp dünyasındaki yöntemler ile kan şekeri değerini bir türlü sağlayamayan kişiler şeker düşüren şifalı bitkiler sayesinde dertlerine derman bulmaktadır. Her yöntemi denemiş olmanıza rağmen kan şekeri değerlerinizi bir türlü düşüremiyorsanız gelin kan şekerini düşüren şifalı bitkiler nelerdir öğrenelim.

Kan şekerini düşürücü yönde etkisi kanıtlanmış olan bir kür son zamanlarda sıklıkla kullanılmaya başlandı. İnsanların bu bitkisel kürden yarar gördüğünü dile getirmesinden dolayı sizlere mevcut kürün nasıl yapıldığı hakkında bilgi vereceğiz. Özellikle insülin kullanan kişiler bu kürden uzak durmalıdır. Şifalı ot bilimcileri sadece şeker hastalığı için ilaç tedavisi gören kişilere bu kürü tavsiye etmektedir. Bu uyarımızı dikkate almanızı tavsiye ederiz.

Şeker düşüren bitkisel kür için gerekli malzemeler

• Zeytin yaprağı veya karanfil

• Karahindiba

• Sedere meyvesi

• Civanperçemi

• Ökseotu

Şeker düşüren kürün yapılışı: Tüm malzemeleri, eşit miktarda karıştırın. 1 bardak kaynar suyun içerisine, 1 tatlı kaşığı bitki karışımın atıp demlendirin. Kaynatmayın. Günde 2 defa aç karnına için. Bu kür bazı yan etkilerin oluşmasına nede4n olduğundan dolayı kesinlikle doktor gözetiminde kullanılmalıdır. Ayrıca bu kürü kullanmaya başlayan kişilerin gün içerisinde en az 3 defa kan şekeri değerlerini ölçmeleri, olumsuz bir durum meydana gelirse kürün kullanımını bırakmaları gerekmektedir.

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu