Güzel sözler

THY’den Ucuza Bilet Kampanyası

Türk Hava Yollarından bilet kampanyası açıklaması geldi. THY’nin kış kampanyası kapsamında sınırlı bileti uygun fiyata satıyor. Aralık ve Ocak ayını kapsayan dönem için uçak biletlerini satışa çıkardı. THY indirimli bilet ne kadar? THY kampanyalı bilet hangi tarihleri kapsıyor?  

THY iç hat uçuşlarında avantajlı erken bilet kampanyası başlattı. THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olacak yararlanmak isteyen yolcular her şey dahil 299,99 TL den başlayan fiyatlarla tek yön uçuş olanağı elde edecek.  

Kampanyayı 1 Aralık 2022-15 Ocak 2023 tarihleri arasında olacak her şey dahi tek yön olarak duyuruldu. Sadece THY seferlerinde geçerli olacak biletler Sabiha Gökçen Havaalanına yapılan uçuşlarda, AnadoluJet uçuşlarında ve THY codeshare seferlerinde geçerli olmayacak. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için THY’nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu