Wordpress

Tarabya ve Maslak Civarında Veteriner İçin Pati Palace’a Danışın

Pati Palace, İstanbul’un Tarabya ve Maslak semtlerinde bulunan son teknoloji bir veteriner kliniğidir.Patipalace.com olarak evcil hayvanların ve sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. Ekibimiz, rutin kontroller ve aşılardan daha karmaşık tıbbi prosedürlere kadar her şeyin üstesinden gelebilecek beceri ve uzmanlığa sahiptir. Ayrıca davranış danışmanlığı ve beslenme danışmanlığı gibi özel hizmetler de sunuyoruz.

Tarabya veteriner hizmeti, evcil hayvanınız için en üst düzeyde bakım sağlayabilmemizi sağlamak için son teknoloji ve ekipmanlarla donatılmıştır. Tam donanımlı bir kurum içi laboratuvarımız, dijital radyografimiz, ultrasonumuz ve gerekli prosedürler için bir cerrahi süitimiz var. Ekibimiz ayrıca acil durum ve yoğun bakım konusunda eğitimlidir, böylece evcil hayvanınızın her durumda mümkün olan en iyi tedaviyi alacağına güvenebilirsiniz.

Ekibimiz endişelerinizi dinlemek ve evcil hayvanınızın bireysel ihtiyaçlarına göre uyarlanmış bir tedavi planı geliştirmek için zaman ayıracaktır. Ayrıca evcil hayvanınızın sağlıklı ve mutlu kalmasına yardımcı olacak bir dizi koruyucu bakım seçeneği sunuyoruz.

Patipalace.com da kediler, köpekler ve küçük hayvanlar için çok çeşitli veterinerlik hizmetleri sunuyoruz. Rutin kontroller ve aşılardan karmaşık ameliyatlara ve özel bakıma kadar, evcil hayvanınızın tüm tıbbi ihtiyaçlarını karşılayacak becerilere ve kaynaklara sahibiz.

Pati Palace Maslak veteriner hizmeti ve Sarıyer veteriner hizmeti olarak, evcil hayvanınızın ailenizin değerli bir üyesi olduğunu anlıyoruz ve her ziyaretinizi hem siz hem de evcil hayvanınız için mümkün olduğunca stressiz ve konforlu hale getirmeye çalışıyoruz. Ekibimiz sorularınızı yanıtlamaktan her zaman mutluluk duyacaktır ve tüm tedavi seçeneklerini ve prosedürlerini kapsamlı bir şekilde açıklamak için zaman ayıracaktır.

Klinik hizmetlerimize ek olarak, yüksek kaliteli evcil hayvan yemi, oyuncak ve diğer malzemeleri içeren çeşitli perakende ürünler de sunuyoruz. Ekibimiz, evcil hayvanınızın özel ihtiyaçları için en iyi ürünleri seçmenize yardımcı olabilir ve beslenme ve sağlıkla ilgili diğer konularda rehberlik sağlayabilir.

Kapsamlı veterinerlik hizmetlerimize ek olarak, Pati Palace’ta çeşitli bakım hizmetleri de sunuyoruz. Profesyonel kuaförlerden oluşan ekibimiz, tüm köpek ve kedi türlerini idare edecek şekilde eğitilmiştir ve banyo, saç kesimi ve tırnak kesimi dahil olmak üzere çeşitli bakım hizmetleri sağlayabilir.

Yalnızca yüksek kaliteli, doğal bakım ürünleri kullanıyoruz ve evcil hayvanınızın bakım seansı sırasında rahat ve rahat olduğundan emin olmak için zaman ayırıyoruz. Pati Palace olarak Tarabya ve Maslak bölgesindeki evcil hayvan sahiplerine de kaynak olmaya kararlıyız.

Klinik ve bakım hizmetlerimize ek olarak, çeşitli eğitim kaynakları ve etkinlikleri de sunuyoruz. Ekibimiz her türlü sorunuzu yanıtlamaktan her zaman mutluluk duyar ve evcil hayvanlarla ilgili çok çeşitli konularda rehberlik sağlayabilir.

Evcil hayvanınız için veteriner bakımı veya bakım hizmetlerine ihtiyacınız varsa http://www.patipalace.com sayfasına bakmanızı öneririz. Size ve tüylü arkadaşınıza hizmet etmeyi dört gözle bekliyoruz!

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu