Eğitim

Konuşmacı Ajansından Alabileceğiniz Hizmetler Nelerdir?

İş dünyasında, çalışanların; bireysel gelişimlerine katkı sağlaması ve verimliliklerinin desteklenmesi açısından zaman zaman motivasyona ve ilhama ihtiyaç duymaktadırlar.

Kurumların ise, vizyonlarının gelişmesi ve çağa ayak uydurarak dünüşmeleri gerekir. Çalışanlara ilham vermek, motive etmek ayrıca, kurumunuzun dönüşümüne katkı sağlamak için çeşitli konularda uzmanlaşmış, tecrübe ve kalite sahibi, kendi alanında fikir lideri konumuna ulaşmış konuşmacıların, workshop, seminer ve eğitimlerden yararlanmak oldukça faydalı bir yöntemdir.

Konuşmacı Ajansı Hizmetleri

Konuşmacı ajansları ile çalışarak, ihtiyacınız olan konularda, kendi alanında etkin ve yabancı konuşmacılara ulaşabilir; Yıl sonu, dönem sonu ve vizyon toplantılarınızı daha ilgi çekici ve faydalı hale getirebilirsiniz. İnsanlara bazı konuları açıklasanız bile, ellerinde olmadan bu bilgiden faydalanamayabiliyorlar.

Mesela, sağlıklı beslenmenin kilo kontrolü, pek çok hastalıktan korunmak ayrıca yaşam kalitesinin sürdürülebilirliği için önemli olduğunu herkes bilir fakat, bir çok kişi bunu bildikleri halde yinede beslenmesine dikkat etmez. Konuşmacı Ajansından Alabileceğiniz Hizmetler Nelerdir? adı altında yazdığımız makalemizde bunlara örnek verirsek;

  • Çalışanlara ilham vermek
  • Çalışanları motive etmek
  • Tüm dünyadan konuşmacılar ile buluşturmak
  • Farklı konularda bilgi vermek
  • Mutlu ve pozitif olmanızı sağlamak gibi örnekler verebiliriz.

Etkinlik Ajansı Nedir?

Marka veya ürünün, çeşitli sosyal etkinlikler aracılığı ile tanıtımının yapılmasına etkinlik ajansı denir. Etkinlik Ajansı, marka ya da ürün tanıtımı için yapılan organizasyonlarda gerekli olan mekan, ses, ekipman, ışık ve görüntü sistemi gibi gereksinimleri karşılamaktadır.

Ayrıca, organizasyon süresince görev alacak elemanları temin eder ve yönetimini sağlar. Fimaların ve şirketlerin en önemli özellikle belirlenen hedef kitlenin yaşadığı yerleri çalışma sahası olarak belirler. Bu pazarla biçimi veya şekline etkinlik pazarlaması denir. Etkinlik ajanslarının müşteri potansiyeli, özellikle gençlere yönelik ürünler sunan firmalar, alkollü ya da alkolsüz içecek markaları, spor markaları ve gıda sektöründe hizmet veren markalar oluştururlar.

Etkinlik ajansının en büyük özelliği hedef kişinin ikamet ettiği yerin iş yeri olarak belirlenmiş olmasıdır. Etkinlik pazarlaması olarak da kullanılan bu pazarlama biçimi, tüketicilerle doğrudan iletişim kurar. Dolayısıyla hedef kitlenin geri dönüşümü daha sağlıklı ilerleyebilir. Bununla bağlantılı olarak etkinlik ajanslarının bir diğer önemli özelliği daha öne çıkıyor.

Başarı Öyküsü Konuşmacıları

Hayallerinin peşinden koşan, hayatın önlerine çıkardığı sorunları ve engelleri aşmakla kalmayıp başka insanlarında yürüyeceği yolları açan, sıradışı hayat ve başarı öyküleriyle sedece Türkiye’de değil, Dünyada’da birçok insana ilham kaynağı olan, müzisylenler, sporcular, gezginler, sosyal girişimciler, yazarlar ve yöneticiler olarak Başarı Öyküsü Konuşmacılarına örnekler verebiliriz.

Bu konuşmacılarımızın hikayelerini veya öykülerini okuduğumuzda ne kadar ilham verici, pozitif, mutluluk saçan, kaliteli, özgüvenli, üst düzey, umut veren, güç veren, saygınlık katan, güzel bir hayatın anlamını ve sırrını veren kişiler olduklarını görebiliyoruz.

İş dünyasında ya da özel hayatımızda birçok sorunla karşılaşabiliriz fakat bunları nasıl asacağımız ve aşmak için neler yapacağımız, hangi yollara başvuracağımız önemli olandır. Bu noktada çok bu konuşmacılarımızın hikaylerine göz atabiliriz. Ayrıca, ivk.com.tr sitemizden de hizmet alabilirsiniz.

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu