Ekonomi

GittiGidiyor Faaliyetlerini Durduruyor

Küresel e-ticaret sitelerinden eBay 2011 yılında gittigidiyor.com sitesinin hisselerinin çoğunu almıştı. Amerikalı ikinci el satış ve açık arttırma platformu eBay, Türkiye’nin önde gelen e-ticaret sitesi olan gittigidiyor.com’u kapatacağını duyurdu. Peki, GittiGidiyor neden kapanıyor? Platform çalışanları için ne kadar verildi? Hep beraber inceleyelim. 

ABD’li e-ticaret şirketi eBay GittiGidiyor.com platformunu kapatacağını ve Türkiye’deki faaliyetlerini sona erdireceğini duyurdu. Yüzlerce çalışan ve kullanıcının ne olacağı gibi konular gündeme geliyor.  

GittiGidiyor.com Neden Kapanıyor? 

GittiGidiyor sitesi üzerinden yapılan açıklamada ’’eBay’in Türkiye’de süregelen rekabet dinamikleri doğrultusunda aldığı kararla, GittiGidiyor olarak faaliyetlerimizi durdurarak platformumuza kapatacağımızı üzülerek ifade ediyoruz.  

Bu zor kararın tüm süreçlerinde önceliğimiz her zaman çalışma arkadaşlarımız, satıcılarımız ve alıcılarımız için güvenilir bir süreç yönetimi gerçekleştirmek olacak. 18 Temmuz 2022 tarihine kadar alışverişe açık olacak platformumuz, 20 Haziran 2022 tarihinden itibaren de yeni ürün listelemeye kapatıldı. 

Site üzerindeki ‘’Hesabım’’ bölümü tüm alıcı ve satıcılarımız için tamamlanmamış işlemleri için 5 Eylül 2022 tarihine kadar açık kalacak. Müşteri hizmetlerimiz ise 30 Eylül 2022 tarihine kadar hizmet vermeye devam edecektir.’’ ifadelerine yer verildi. 

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu