Ekonomi

Öğretmenlerin İl Dışı Atama Sonuçları Açıklandı

Öğretmenlerin bulundukları yerde en az 3 yıllık çalışma süresini tamamlamış isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme sonuçları bugün itibariyle Milli Eğitim bakanlığınca açıklandı. 

Bulundukları yerde en az 3 yılını tamamlamış öğretmenlerin 25 Temmuz-29 Temmuz arasında başvuruda bulunduğu öğretmen il dışı atama sonuçları merakla bekleniyordu. İl dışı atama sonuçları bugün itibariyle sonuçlandı. 

Öğretmenlerin il dışına kendi isteğine bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri için 25 Temmuz-29 Temmuz arasında başvuruları mebbis.meb.gov.tr ve personel.meb.gov.tr adreslerinden alınmıştı. Atamalar öğretmenlerin tercihi dikkate alınarak hizmet puanına göre belirlendi. Atama sonuçları gün içinde mebbis.meb.gov.tr adresinden duyuruldu. Öğretmenler bu tercihte aynı veya farklı illerden en fazla 40 eğitim kurumunu tercih edebildi.  

Öğretmenlerimizin TC kimlik numaraları ile https://mebbis.meb.gov.tr adresinden atama sonuçlarını görüntüleyebilirler.  

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu