Eğitim

Multinet Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

Multinet bakiye sorgulama bu hizmetten yararlanan bütün vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasındadır. İş yerlerinin sunmuş olduğu avantajlardan biri olan Multinet Kart, binlerce üye iş yerinden alışveriş yapılabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Dilediğiniz birçok sektörde kullanabileceğiniz bu kart bakiyesini öğrenmek ihtiyaç duyduğunuz konulardan biri gelin hep beraber Multinet bakiye sorgulama işlemini yapalım.  

Multinet bakiye sorgulama işlemi şunlardır; 

  1. Multinet mobil uygulama üzerinden bakiye sorgulama
  2. Web Sitesi üzerinden bakiye sorgulama

Multipay Uygulaması Üzerinden Bakiye Sorgulama 

Multipay uygulaması Multinet işlemlerinizi kontrol edebileceğiniz bir uygulamadır. İş verenin bakiye yatırdığında bildirim geleceği kısacası her şey için bu uygulamayı kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken şey uygulamayı indirip kayıt olup kartınızı tanımlamak.  

Multinet Çağrı Merkezinden Bakiye Sorgulama 

Bir alternatif olarak Multinet Çağrı merkezinden bakiye sorgulama işlemi yapabilirsiniz. 444 87 36 Multinet çağrı numarasıdır. Eğer Multipay’e telefon numaranız kayıtlı ise sıra beklemeden bağlanma imkanınız olacaktır. 

Multinet çağrı numarası: 444 87 36 

 

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu