Sağlık

Yüzdeki Tüylerden Kurtulmak İçin Yapılması Gerekenler

İstenmeyen tüyler özellikle bayanların baş belası olmuş durumda. Bu dertten muzdarip olan bayanların yüz tüylerini yok etme yöntemleri hakkında bilgi istemiş olması bizleri sizlere y üz tüylerinden kurtulmak için yapılması gerekenler hakkında bilgi vermeye teşvik etti.

Bir hayli hanımefendiyi hasta eden hayli büyük bir problemdir çok fazla kıllanma hele ki bu kıllanma suratta olursa daha fazla büyük problemler teşkil eder hanımefendiler için pekala yüz bölgenizde çıkan tüylerden ne şekilde kurtulabilirsiniz bilmek ister misiniz? Cevabınız evetse makalemizi sonuna kadar okumanızda fayda var.

Yüz bölgenizde ki ve veya bedeninizde istemediğiniz, sizi hasta eden kıllardan kurtaracak organik metot sunuyoruz. Sevgili kadınlar güzel ve estetik hanımefendiler için fazlaca mühim bir husustur. Sizlere vereceğimiz tavsiyeyi itina ile okumanız problemlerinize çözüm bulmak adına faydalı olacaktır. Evvela açıklanmak isterim ki bu teklif epeyce faydalı görülmüş hanımefendiler yönünden.

Hanımefendiler şimdi gelelim istenmeyen tüyleri yok den karışımın yapılışına. 110 gram vazelin, 30 gram lanolin ve 25 gram kırlangıç otu özünü tencere içerisine yerleştirin, içerisinde su ısıtılmakta olan diğer bir tencerenin üzerine oturtarak, buharın sıcaklı ile birlikte erimesini sağlayın. Eridikten sonrasında 15 gram nişasta ilave edin, karıştırın, soğuyunca maske vaziyetinde yüzünüze tatbik edip, 8 saat sonrasında sıcak suyla sudan geçirin. Size bu zaman birazcık uzun gelebilir fakat emin olun hayli etken bir metottur. Uyguladıktan sonrasında bunun sizde fark edeceksiniz ve birçoğunuz bizlere dua edecektir. Eğer sizlerin bildiği ekstra yöntemler varsa bunları bizlerle paylaşabilirsiniz.

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu