Bilgi

Tinder’da Daha Fazla Eşleşme İçin 11 Taktik

Günümüzde insanlar, ilişkilerini mobil uygulama ve internet aracılığıyla sağlıyor. Artık insanlar, sokakta, kafelerde ve sosyal ortamlarda tanışmak yerine internette tanışıyorlar. Günümüz çağında bu uygulamalar ‘’Size bir kahve ısmarlayabilir miyim’’ modunda olduğu için karşınızdaki kişiyi etkilemenin yollarını bulmalısınız. Uzmanlara göre karşınızdaki kişiyi etkilemenin 11 yolu vardır. Hep birlikte bu 11 maddeyi inceleyelim. 

1-) İlk Fotoğrafınız Mutlaka Gülümsediğiniz Bir Fotoğraf Olmalı! 

Uzmanlara göre mutlaka ilk fotoğrafınız yüzünüzün tam göründüğü ve güldüğünüz bir fotoğraf olması karşınızdaki insana pozitif etki bırakmanızı sağlıyormuş. 

2-) Sağa Kaydırırken Mutlaka Açık Fikirli Olun! 

Çok seçici olmak yerine karşınıza çıkan kişileri sağa kaydırırken açık fikirli olmaya çalışın. Fotoğraflarından vs. Sizi etkilememiş olabilir ama karşınıza nasıl bir insan çıkacağını bilemezsiniz. Mümkün oldukça insanlara şans vermeyi deneyin. 

3-) Çok Kişiyle Çekilen Selfie Koymayın! 

Grup fotoğraflarından ve çoklu çekilen selfielerden kaçının. Çünkü başkalarıyla sürekli fotoğraf koyarsanız insanlar sizin kim olduğunuzu karıştırabilirler. Olabildiğince gerçek görüntünüzü yansıtmaya çalışın ve fotoğraflarınızı iyi çektiğini düşündüğünüz bir arkadaşınıza çektirin. 

4-) Daima Fotoğraflarınız Güncel Olsun! 

Kilo almış/vermiş, saç şeklinizi değiştirmiş olabilirsiniz o yüzden son zamanlarda nasıl görünüyorsanız öyle çekilmiş fotoğraflar olması daha iyiymiş. 

5-) Mutlu Göründüğünüz Fotoğraflarınız Olsun! 

Somurtan insanlardan çoğu insan iyi elektrik almaz. Uzmanların söylediğine göre erkekler, mutlu görünen kadınları daha çok beğendiğini söylüyorlar. Bu yüzden neşenizi ve mutluluğunuzu fotoğraflarınızdan esirgemeyin. 

6-) Uygulamayı Daha Sık Kullanın! 

Mümkün olduğunca uygulamada daha fazla aktif olun. Çok aktif olan kullanıcılar yüzde 10 daha fazla görüntülenir. Yani yüzde 10 daha fazla insanlarla eşleşme şansıdır. 

7-) Fotoğraflarınızda Doğal Olun! 

Nasıl yaşıyorsanız fotoğraflarınızda öyle olmalı. Kitap okumayan biriyseniz eğer gözlük ve kitapla fotoğraf koymayın. Kimseyi kandırmaya gerek yok sonuçta? 

😎 Komik Olacak Diye Tuhaf Fotoğraflar Koymayın! 

Çok eğlenceli biri olabilirsiniz. Çok espritüel bir insanda olabilirsiniz. Ama ilk fotoğraflarınızda kesinlikle böyle fotoğraflara yer vermeyin. İnsanlar yanlış algılayabilirler. 

9-) Hobilerinizi Yansıtacak Fotoğraflar Koyun! 

Hobilerinizi yansıtacak fotoğraflar koymanız size benzeyen insanları çekmenizi sağlar. Ortak sohbetler her zaman ortak muhabbetler oluşturur. 

10-) Kendinizi Tanıtan Güzel Bir Açıklama Yapın! 

Sizi en güzel şekilde anlatan bir açıklama yapın. Sonunu bir soruyla bitirirseniz insanlarda cevap verme isteği uyandırırsınız ve mesaj kutunuz dolmaya başlar. 

11-) Uygulamaya Pozitif Girin! 

Uygulamaya girerken pozitif duygularla girin ve daima pozitif olun. Potansiyel adaylarınıza olumlu yaklaşın! 

Ve bir eşleşmeniz var!

 

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu