Bilgi

WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?

2015 Ocak Ayı’ndan itibaren varlığını sürdüren WhatsApp Web, günümüzde nasıl kullanacağını bilmeyen bazı kullanıcılar bulunuyor. WhatsApp Web, WhatsApp kullanıcılarının bilgisayardan yönetmesini sağlayan bir servistir. İşte en çok merak edilen soru ‘’WhatsApp Web Nasıl Kullanılır’’ gelin hep birlikte inceleyelim. 

‘’WhatsApp Web Nedir?’’ 

WhatsApp web adından da anlaşılacağı üzere WhatsApp uygulamasını bilgisayara taşıyan bir sistemdir. Bu sistem sayesinde bilgisayardan WhatsApp mesajlarını cevaplayabiliyorsunuz. Mesajlarınızı görmek için ve cevaplamak için telefonunuz ekranını açmaya gerek kalmıyor. Bu süreçte telefonunuzda pil süresini uzatabilirsiniz.  

En önemli avantajlardan birisi de mesajlarınıza kısa sürede cevap verebiliyorsunuz. Bu da zaman açısından size avantaj sağlıyor.  

 

‘’WhatsApp Web Nasıl Kullanılır?’’  

Öncelikle WhatsApp web kullanımı için 1 adet akıllı telefon ve 1 adet bilgisayara ihtiyacınız vardır. WhatsApp Web için https://web.whatsapp.com/ adresini herhangi bir tarayıcıdan açın veya uygulamasını indirip bağımsız olarak bilgisayarınızda açın. 

Adrese gittiğinizde sizi bir QR kod karşılayacaktır. Şahsi telefonunuzda WhatsApp uygulamasını açın. Menü kısmındaki Ayarlar bölümünde Bağlı Cihazlar’ı seçin. Telefonunuzu WhatsApp web adresindeki QR kodu okutarak, WhatsApp Web’i kullanmaya başlayabilirsiniz.  

‘’WhatsApp Web Kullanmak İçin Özellikler’’ 

WhatsApp web Mac ve Windows uyumludur. Windows kullanıcıları için Windows 8 ve üstü/Mac kullanıcıları için 10.10 ve daha üstü bir işletim sistemi yüklü olmalıdır.  

WhatsApp Web uygulamasından dilediğiniz ayarları yapmanız mümkün, Örnek verecek olursak mesaj sesi duymak istemiyorsanız WhatsApp Web uygulamasından yapabilirsiniz.  

Bunun yanı sıra bir kişiyi engellemek istiyorsanız da bunu WhatsApp Web uygulamasından yapabilirsiniz. 

Bu uygulamayı kullanmak için telefonunuz sürek bir internete bağlı olması gerekir. Eğer bir internete bağlı değilseniz, bilgisayarınızda görmeniz imkansızdır. 

 

İkizler burcu erkeği sevmiyorsa nasıl davranır?

Whatsapp müzikli durum nasıl yapılır?

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu