Oyun

20×10 cm Mitr Mor Silindir Mum Tüm Detaylar Bu Yazıda

Kendinizi daha dinç hissetmenizi sağlar. Siz de 20×10 cm Mitr Mor Silindir Mum sayesinde eski enerjinize yeniden ulaşabilirsiniz.

  • Mum ölçüleri: 20 cm (yükseklik) ve 10 cm (genişlik)
  • Yakıldığı koşullara göre 30-60 saat kullanılabilme özelliği bulunur.
  • Fitili pamuk kullanılarak üretilmektedir.
  • Daldırma tekniği uygulanarak renk verilmiştir.
  • İs çıkarma özelliği bulunmamaktadır.
  • Kokusuz bir yapıya sahiptir.
  • Benmari tekniğiyle eritilmiş, soğutularak kalıp çıkarılmış ve boyaya batırılarak renklendirilmiş bir üründür.
  • Yetişkin gözetiminde kullanılması gerekir.
  • Saklama koşullarına uygun alanlarda, serin ve kuru bölgelerde, muhafaza edilmelidir.

Mum Nedir?

Mumlar, kalıp içinde bulunan fitilin tutuşturulmasıyla ışık saçan aydınlatma araçlarıdır. 5000 yıldan daha uzun süredir insan hayatındaki yerini korumaktadır. Gaz lambaları ve elektriğin icadından sonra kullanımı azalmış olsa da hala pek çok evde ve iş yerinde mum kullanılmaya devam etmektedir. Bunun nedeni, mumların ışık saçarken aynı zamanda enerji dönüşümü yapması ve daha rahat hissedilen bir alan oluşturmasıdır.

Mum üretmek için yavaş eriyen bir maddeden yardım alınır. Bu maddeler genellikle parafin, soya ve balmumudur ancak çeşitli yağlar yardımıyla da mum üretilebilmektedir. Eklenen ve çıkarılan her madde mumun özelliklerini değiştireceği gibi etkilerinde de farklılıklar oluşturur. Kişinin hem kendi ihtiyaçlarını karşılayacak hem de güzel etkiler hissedecek bir mum kullanması daha iyi bir yanış deneyimi yaşatır.

En çok kullanılan mum, içerisinde parafin bulunduran mumlardır. 20×10 cm Mitr Mor Silindir Mum da parafinle birlikte üretilmiştir ve uzun süre kullanılabilme özelliğine sahiptir. Rengi sayesinde hem günlük yaşamda hem de özel anlarda kullanılabilen bir yapısı bulunur. Enerji çalışmalarını, meditasyon ve yogayı, nefes egzersizlerini vb. pek çok uygulamayı daha verimli hale getirmesi için de tercih edilebilir. Kokusuz olduğundan dolayı kokulu mumlarla ve tütsülerle uyumlu şekilde yanar.

Mum Nasıl Kullanılır?

20×10 cm Mitr Mor Silindir Mum, kalıbın dışında kalan fitilin yakılması ve söndürülmesiyle kullanılmaktadır. Ürünü yakmadan önce uzun fitillerin kesilmesi ve kısa fitillerin sıkıca tutularak çekilmesi gerekir. Böylelikle mumun dengeli şekilde erimesi, bu sayede uzun süre kullanılabilmesi mümkün olur. Söndürme işlemleri içinse yalnızca mum söndürücü kullanmak yeterli olacaktır.

Mum kullanımında yapılan hatalardan biri, mum fitiline dikkat etmemektir. Eskiyen ve uzayan fitillerin düzenli olarak kesilmemesi mumun dengesiz erimesine, daha az kullanılmasına yol açar. Hiç kesilmeyen fitiller eğik şekilde yanacağı için mum sıvısına batarak sönmesi de mümkündür. Ayrıca mumların yapısını korumak amacıyla doğru koşullarda muhafaza edilmesine özen gösterilmelidir.

Mum Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

20×10 cm Mitr Mor Silindir Mum, yanıcı maddelerden uzakta kullanılmalıdır. Ayrıca ortamda hava akımı bulunmamasına dikkat edilmelidir. Aksi takdirde yaşanabilecek kazalar kişinin can ve mal güvenliğini tehdit eder. Daha güvenli bir alan oluşturmak içinse mum kullanımını yetişkin gözetiminde yapmaya ve çocuklarla mumları yalnız bırakmamaya özen gösterilmelidir.

Aynı alanda birden fazla mum kullanmak mümkündür ancak mum aralarında en az 10 cm boşluk bırakılmalıdır. Eğer yeterli boşluk bulunmazsa mum alevleri birleşerek büyüyebilir, diğer eşyalara sıçrayarak çeşitli kazalara neden olabilir. Bu esnada dengesiz biçimde eriyeceğinden dolayı ürünler de eskisi kadar kaliteli şekilde yanmayacaktır.

Mitr.com.tr sitesinde çok satılan ürünlerden olan tütsü çeşitleri kategorisini ve tütsülük çeşitleri kategorisini mutlaka incelemenizi öneririz.

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu