Oyun

Evlere Elektrikli Araç Şarj İstasyonu İçin Hangi İzinler Gerekli?

Ev ya da iş yerleri gibi halka açık alanlar, yaşam alanlarına elektrikli araba şarj istasyonu kurulabilir. Günümüzde oldukça yaygınlaşan istasyonlar mutlaka EPDK yönetmeliğine uygun bir şekilde kurulmalıdır. Güneş panelleri ya da yenilenebilir enerji kaynaklarından faydalanılarak mevzuata uygun bir şekilde istasyon kurulumu ekonomik şarj firmamız tarafından gerçekleştirilebilir.

Sizlerde izin belgeler ya da herhangi bir alana kurulumları hakkında bilgi alabilmek için firmamızla iletişime geçebilirsiniz. Firmamızın internet sitesi üzerinden dolduracağınız ücretsiz keşif formu sayesinde hızlı bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

İş yerlerine kurulumları açısından ruhsatlara gerek duyulurken evlere kurulumlarda EPDK mevzuatlarına uygun olması yeterli olur.

Devlet yaygın olarak istasyonların kullanılması ve kurulumlarıyla ilgili olarak destekler vererek birey ya da kurumların yüklerini hafifletmek için teşvikler yapmaktadır.

Elektrikli Araçların Evlerde Şarj Edilmesi

Evlerde elektrikli araç sahipleri şarj istasyonları kurulmasını talep ederek kendi araçlarını şarj etmek için hizmetler alırlar. Firmamız şarj istasyonları kurulması konusunda uzman bir ekiple hizmet vererek alt yapı keşfi yapıp sonrasında uygun olan alanlara kurulum ve montajı gerçekleştirir.

Araçların evde şarj edilmesi süreci öncelikle elektrik alt yapısına bağlı bir şarj ünitesi bulunmasıyla başlar. Araç şarj giriş paneli ve ünite arasında bir bağlantı oluşturularak şarj kabloların bağlanması sağlanır. Süre ve hız ayarlarının yapılması, şarj işleminin pratik bir şekilde başladığını gösterir.

Elektrikli Şarj İstasyonu Kullanım Avantajları Nelerdir?

Elektrikli şarj istasyonu gelişen teknolojiyle birlifkte sıklıkla tercih edilmekte olup kullanıcılara birçok avantaj da sunmaktadır. Bu avantajlar maddi ve iklimle bağlantılı olup bazıları;

  • Güneş enerji sistemiyle entegreli olması
  • Uzun yolculuklar için maliyetlerinin düşük olması
  • Yakıt maliyetlerinin düşmesi
  • Araç bakım maliyetlerinin azalması
  • Konforlu ve seri bir sürüş keyfi sağlaması
  • Kaza sonucunda ortaya çıkan patlama sorunlarının bulunmaması
  • Doğal kaynakların korunması ve iklim değişikliklerini desteklemesi
  • Çevreye duyarlı olup çevre dostu olması şeklinde avantajlar sağlar.

Elektrikli şarj istasyonları kurulumları farklı üniteler tercih edilerek gerçekleştirilmekte olup firmamız tarafından en kaliteli şekilde uygulanmaktadır. Firmamızı tercih ederek ücretsiz keşif yaptırabilir, sunulan avantajlardan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Elektrikli Şarj İstasyonu Kurulum Maliyeti Hakkında

Elektrikli şarj istasyonu kurulum maliyeti birçok farklı etkene dayalı olarak farklılık gösterir. KW kapasitesi, solar güneş paneli talepleri ve watt gücü maliyetlerin değişmesinde önemli rol oynar. Bu nedenle mutlaka iyi bir firma ile kurulum öncesinde görüşülmesinde fayda bulunur.

Fiyatlandırmalar konusunda temel şarj seviyeleri ve güç kapasiteleri oldukça önemlidir. Bu nedenle elektrikli araç şarj istasyonu fiyatı hakkında bilgi alırken tüm detayları öğrenmek önem taşır. Ev başta olmak üzere yaşam alanlarına kurulan istasyon maliyetleri düşük iken otel ve iş yerleri gibi toplu yaşam alanlarında kurulumlar biraz daha maliyetli olur.

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu