Sponsorlu

Yerinde Halı Yıkama Hizmetleri ile Adından Söz Ettiren Firma

Red Carpet temizlik 2014 yılından itibaren yerinde halı yıkama hizmeti sunan başarılı bir firma olarak bilinmektedir. Yerinde Halı ve Koltuk yıkama hizmeti sunarak birçok sektörde kolaylık sağlamaktadır. Hali yıkama işlemlerini müşterilerinin istekleri doğrultusunda uzmanlıkla yerine getirmektedir.

Kurumsal Ofislerin, Camilerin, otellerin yerinde halı yıkama işlemlerini profesyonel olarak gerçekleştirmektedir. Red Carpet, geleneksel halı yıkama makinelerinin aksine sıcak su kullanarak yüksek vakum hizmeti ile uzman bir temizlik sağlamaktadır. Yüksek vakumlu emiş gücü hizmeti ile aynı gün kuruma garantisi vermektedir. Müşteri memnuniyetini baz alarak profesyonel ekibi ile özveri ile çalışmaktadır.

Red Carpet temizlik suyu 80 derece sıcaklıkla kullanarak kir ve lekelerin büyük bir kolaylıkla çözülmesini sağlamaktadır. Halı ve Koltuktaki mümkün olan en yüksek miktarda belirlenen su Red Carpet ile yüzeyden alınmaktadır. Bu sayede koltuk ve halılarda asla koku olmaz ve kusma şikâyeti görülmez. Ayrıca bu hizmet ile halı ve koltuklar hızlı bir biçimde kurumaktadır. Red Carpet’ in amacı derinlemesine temizlik sağlamaktır.

İstanbul Ofis Halı Yıkama Hizmeti Hakkında

Red Carpet halı yıkama temizlik tecrübesi ile halıları ıslak bırakmadan derinlemesine temizlik sağlamaktadır. Ofis halı yıkama işleminde ofis halılarının asla ıslak kalmaması gerekir. Ofis halı yıkama işlemi nasıl yapılır sorusu ile ilgili Red Carpet Temizlik’ten bilgi alabilirsiniz. Bu nedenle vakumlama teknolojisi ile Red Carpet istenilen temizliğin doğru ve tercih adresi olmaktadır. Islak bırakılan halılar kötü kokuya neden olarak çürüme yapmaktadır. Islak yıkanan halılar lekeleri derinlemesine temizlemez.

Ofis halılarının periyodik olarak üç ayda bir temizlenmesi gerekmektedir. Ofis halılarını süpürmek kesin sonuç vermemektedir. Ofis halılarının mesai dışında veya hafta sonlarında yıkanması daha uygun olacaktır. Vakumlama teknolojisiyle çalışan Red Carpet zeminde deformasyon oluşmasına asla yol açmaz.

Ofis Halı Yıkama Nasıl Yapılır?

Yerinde halı yıkama teknolojisi sadece ofis halılarında değil taşıması mümkün olmayan cami halıları, otel halıları ve balo salonu halılarının temizlenmesi içinde uygun bir seçenek olmaktadır. Vakumlama teknolojisi ile halının altına asla su geçmez. Makinedeki ısıtıcılar yardımı ile ofis halıları net olarak 80 derece de temizlik işlemi sağlanmış olur.

2014 yılından itibaren müşteri memnuniyetini esas alarak çalışmasını özverili bir şekilde sürdüren Red Carpet halı yıkama profesyonel ekibi ile istenilen hizmeti başarılı bir şekilde yerine getirmeyi ilke edinmiştir. Red Carpet halı yıkama ve koltuk yıkama konusunda daima günümüzde çıkan son teknolojileri bünyesine katarak kendisini sürekli yenilemeye çalışmaktadır.

Halı ve koltuk yıkama konusunda toplantı salonları otel lobileri ve buna benzer insanla teması olan alanlarda hizmet vermeye devam etmekte olup, bünyesinde işinin uzmanı ekiplerle müşterilerine birinci sınıf hizmet götürmeyi kendisine ilke edinerek yerinde ve başarılı geri dönüşler almakta kendi uzmanlık alanında daima ilk sıralarda olmayı hedeflemektedir. Müşterilerimize “redcarpettemizlik.com” internet adresinden hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu