Oyun

Serpil Endirlik’in Online Terapi Hizmeti İncelemesi

Serpil Endirlik, günümüzdeki psikolojik problemlerin çözüme kavuşabilmesi adına, yüz yüze terapinin yanında online terapi hizmeti sunmaktadır. Bazı hastaların kendilerini daha rahat hissetmeleri açısından ya da çeşitli psikolojik ya da fiziksel nedenler açısından online terapiyi uygun görmeleri günümüzde yaşanan durumlardan bir tanesi olarak bilinmektedir.

Serpil Endirlik ise bu konuda danışanlarına online terapi hizmeti sunarak çözüm odaklı çalışmaktadır. Terapi hizmeti verebilmek açısından yüksek lisans eğitimi almak önemli bir kapsam içerisine girmektedir. Yüksek eğitimini tamamlamış olan Serpil Endirlik danışanlarına önemli ölçüde terapi hizmeti sunmaktadır. Bu nedenle de aslında problemleri olan hastalara ulaşarak onların kendilerini daha iyi hissetmesi adına gerekli hizmeti sağlamaktadır.

Günümüz çağında çoğu insan psikolojik nedenleri açısından hizmet almak durumunda kalmaktadır. Uzmanlık hayatına başarıları ile devam eden Serpil Endirlik online hizmeti ile birçok danışanına ulaşarak hizmetini ihtiyacı olan bireylere ya da ailelere sunmaktadır.
Peki Serpil Endirlik online hizmetinde hangi konulara değinmektedir?

Online Terapi Konuları Hakkında

Serpil Endirlik uzman yaklaşımı ile online ve yüz yüze terapide danışanın sorunları ile alakalı daima çözüm odaklı hizmet sunmaktadır.

Online psikolog ile terapi asla tek seansta sonuç vermemektedir. Bu nedenle danışanın genel olarak haftada bir defa terapi görmesi daha doğru bulunmaktadır. Online psikolog bireyin kendini rahat hissettiği alanda bulunması nedeni ile tercih edilmektedir.

Serpil Endirlik birçok alanda uzman bir hizmet sunmaktadır. Bu konular hakkında bilgi verecek olursak;

  • Yeme bozuklukları
  • Depresyon
  • Anksiyete Bozuklukları
  • Bipolar Bozukluk
  • Kişilik Bozuklukları

Alkol ve Madde Bağımlılığı gibi Psikolojik problemlere Online ve yüz yüze terapi hizmeti vermektedir.
Serpil Endirlik aynı zamanda evlilik danışmanı hizmeti de sunmaktadır. Peki evlilik danışmanı nedir ve hangi konular için çözüm odaklı çalışmaktadır?

Evlilik Danışmanı Hakkında

İki ayrı bireyin aynı ilişki içerisinde aynı yaşamı paylaşabilmek adına birbirlerinden beklentisinin olması normal bir durum olarak bilinmektedir. Ancak insanlar bazen yetişme durumları ya da çevresel faktörler çerçevesinde farklı davranışlarının olması evlilik adına problemlere neden olmaktadır.

Evlilik danışmanı bu konu ile alakalı, beklentilerin belirlenmesi ve eksik olan konuların tespit edilerek çözümlenmesini sağlamaktadır. Evlilik danışmanı bireylerin mutluluğunu baz alarak hizmet sunarak çoğu evliliğin gereksinimlerine cevap vermektedir.

Serpil Endirlik evlilik danışmanlığı adına bireylerin ve aile bütünlüğünün sonuçlanması adına hizmet vererek ortadaki oluşmuş olan sonuçlara uzmanlığı ile sonuç aramaktadır.

Ayrıca Serpil Endirlik, öfke problemleri konusunda da hizmet sunarak birçok bireye yardımcı olmaktadır. Peki öfke problemi nedir ve nasıl sonuçlanmalıdır?

Öfke Problemi Hakkında

Öfkelerini kontrol altında tutamayan kişilerin normal duyguların ötesinde farklı tiplerde öfke problemleri bulunmaktadır. Uzun döneme yayılabilen kronik öfke problemleri de bu konuya dahildir. Kişiler genellikle öfke kontrolü ile baş etmekte sorun yaşamaktadır bu nedenle yardım almaları doğru bir seçenek olmaktadır. Serpil Endirlik öfke problemlerinin çözümlenmesi adına uzmanlığı çerçevesinde tedavi sunmaktadır.

Serpil Endirlik vermiş olduğu yüz yüze ve online terapi hizmeti ile birçok hastaya ulaşarak hastalıklara ışık tutmaktadır. Ayrıca ‘’serpilendirlik.com’’ adresi ile birçok konuda bilgi birikimini sunmaktadır.

Limon

Merhaba ben limon : ) Sizler için en çok merak edilen konuları ele alıp makaleler hazırlıyorum. Blogumu takip etmeyenin ağzı hep ekşi kalsın : )

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu